+36 (20) 421 4247 Hívjon most! 2045 Törökbálint Honfoglalás utca 17. info@spinefix.hu
H - P 08:00 - 20:00, SZ-V 09:00 - 13:00

Köpöly

A köpölyözés jótékony hatásait hosszú ideje elismerik a hagyományos kínai orvoslásban, de egyre népszerűbb a modern orvoslásban is.

A következőkben felsorolunk néhány jótékony hatást, amelyeket a köpölyözés alkalmazása képes elérni:

·        Fájdalomcsillapítás: A köpölyözés alkalmazása csökkentheti a fájdalmat azáltal, hogy serkenti az endorfin termelést, amelyek a test természetes fájdalomcsillapítói.

·        Gyulladáscsökkentés: A köpölyözés segíthet csökkenteni a gyulladást a kezelt területen azáltal, hogy fokozza a vérkeringést és az immunitást.

·        Stresszcsökkentés: A köpölyözés nyugtató hatású lehet, csökkentheti a stresszt és a szorongást, segíthet ellazítani a testet és az elmét.

·        Javítja a vérkeringést: A köpölyözés segíthet javítani a vérkeringést a kezelt területen, ezáltal javítva a szövetek oxigén- és tápanyagellátását.

·        Segíti az immunrendszert: A köpölyözés segíthet az immunrendszer megerősítésében, növeli a test ellenálló képességét a betegségekkel szemben.

·        Segíti a méregtelenítést: A köpölyözés segíthet eltávolítani a méreganyagokat a testből a stimulált vérkeringés és nyirokkeringés segítségével.

·        Javítja a bőr állapotát: A köpölyözés segíthet javítani a bőr állapotát, azáltal, hogy javítja a vérkeringést és a szöveti anyagcserét.

·        Segíti az emésztést: A köpölyözés alkalmazása segíthet az emésztőrendszer működésének javításában, azáltal, hogy serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést.

Összességében, a köpölyözés számos jótékony hatással rendelkezik, amelyek közül néhányat fentebb soroltam fel. Mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy a köpölyözés alkalmazását mindig szakemberre kell bízni, és konzultálni kell az orvossal, ha valamilyen egészségügyi problémával küzdesz.

Csapatunk Áraink Kapcsolat