+36 (20) 421 4247 Hívjon most! 2045 Törökbálint Honfoglalás utca 17. info@spinefix.hu
H - P 08:00 - 20:00, SZ-V 09:00 - 13:00

Gerinc merevítő és vállövi masszázs

A gerinc merevítő és vállövi masszázs olyan terápiás kezelés, amely sokak számára előnyös lehet az általános egészség és jólét szempontjából. Ez a masszázsforma segít enyhíteni a stresszt és a szorongást, valamint javítja a vér- és oxigénáramlást a kezelt területeken.

A gerincoszlop fontos szerepet játszik az emberi test egészének működésében, és a gerinc merevítő masszázs segíthet megőrizni az egészségét. A masszázs során a kezelő különböző technikákat használ, hogy a gerinc minden részét átmasszírozza és megnyújtsa. Ezáltal segít megelőzni a gerincoszlop és a hátizmok merevségét, ami az idő múlásával gyakori probléma.

A vállövi masszázs pedig különösen fontos azok számára, akik számítógépes munkát végeznek, vagy más olyan munkát, amelynek során sokat ülnek vagy állnak. A vállövi masszázs során a kezelő a vállak és a nyak környékét masszírozza át, segítve a vállövet és a nyakat, hogy lazábbak legyenek és a mozgásuk kényelmesebb legyen.

A rendszeres gerinc merevítő és vállövi masszázs elősegíti az egészséges testtartást és a mozgékonyságot. A masszázs javítja az izomzat állapotát, ami segít megőrizni a test egyensúlyát és csökkenti az izom- és ízületi fájdalmat. Emellett a masszázs segíthet javítani a testtudatosságot és az általános jólétet. Ezért érdemes rendszeresen igénybe venni ezt a terápiás kezelést a test egészségének megőrzése és javítása érdekében.

Csapatunk Áraink Kapcsolat