+36 (20) 421 4247 Hívjon most! 2045 Törökbálint Honfoglalás utca 17. info@spinefix.hu
H - P 08:00 - 20:00, SZ-V 09:00 - 13:00

Dekompressziós kezelés

Az állandó ülőéletmód, az irodai munka és a rossz testtartás sokakat érintő problémákat okozhat a gerincoszlopban és a nagyízületekben. A hagyományos kezelések, mint a gyógyfürdők és a gravitációs gerincnyújtó padok, időigényesek és kellemetlenek lehetnek. Azonban most megismerhetünk egy új, innovatív kezelést, amely segít megelőzni és kezelni ezeket a problémákat, és ami még jobb, a kezelési folyamat is rendkívül kényelmes és kellemes.

A dekompressziós ágy egy modern és kényelmes változata a klasszikus súlyfürdőnek, amely megszabadul a hagyományos kezelési módszerekkel járó kellemetlenségektől. Az ágyon fekvő személy kényelmesen vízszintesen helyezkedik el, és a kezelés alatt az izmok megnyúlnak, a porckorongok pedig hidratálódnak. Az ellapult porckorongok dehidratációjának megszüntetése, a porc homeosztázisának regenerációja és az izmok reverzibilis megnyújtása mind hozzájárulnak a gerincoszlop és a nagyízületek egészségének javításához.

A dekompressziós ágy kifejlesztése azonban nem csak a már fennálló problémák kezelését szolgálja, hanem megelőző jelleggel is használható. Az ágy segít megelőzni a porckorong kitüremkedéseket és akár visszafordítani is ezeket. A rendszeres kezelések jelentős javulást hozhatnak, megelőzve a gerincoszlop és a nagyízületek problémáit. Az ágy elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nincs elegendő idejük a hosszú kezelésekre, vagy akik már fiatal korukban megelőznék a gerincoszlop és a nagyízületeik egészségügyi problémáit.

Az exkluzív kezelés során az alany különféle speciális masszázst is kaphat, hogy még inkább javítsa a kezelés hatékonyságát. Az időben elkezdett kúrák jelentős javulást hozhatnak, és akár akkor is hatásosak lehetnek, ha valaki már kezdődő fájdalmakat érez a gerincoszlopban vagy a nagyízületekben. Fontos azonban megjegyezni, hogy a dekompressziós ágy nem feltétlen hatásos azoknak, akiknek már jelentős porckorongsérvük vagy jelentős degenerációjuk van, ilyen esetben szakorvos véleménye elengedhetetlen!

Csapatunk Áraink Kapcsolat