+36 (20) 421 4247 Hívjon most! 2045 Törökbálint Honfoglalás utca 17. info@spinefix.hu
H - P 08:00 - 20:00, SZ-V 09:00 - 13:00

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során kollégáink, akik között ideggyógyász szakorvos és gyógytornász szakember is található, részletesen megvizsgálják az ön mozgásszervi állapotát. Az ideggyógyász kollégánk mélyrehatóan megvizsgálja az idegrendszer működését és az esetleges idegrendszeri károsodásokat. Az ő tapasztalata és szakértelme segít azonosítani az esetleges idegrendszeri problémákat, amelyek befolyásolhatják a mozgásszervi rendszer működését.

A gyógytornász kollégánk pedig speciális eszközök és vizsgálati módszerek segítségével értékeli az izomzat, a csontozat és az ízületek állapotát. A gyógytorna területén szerzett tudása révén a legmodernebb technikákat alkalmazza, hogy feltárja az esetleges mozgásszervi rendellenességeket és azok okait.

Az állapotfelmérés során mindkét szakemberünk részletesen megbeszéli az ön tüneteit és panaszait. Ez a személyes konzultáció segít a pontosabb diagnózis felállításában, valamint a személyre szabott kezelési terv kidolgozásában.

Az állapotfelmérés során szerzett információk alapján célunk az, hogy teljes képet kapjunk a mozgásszervi problémáiról és azok mögött meghúzódó okokról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hatékony és eredményes terápiás megközelítést alkalmazzunk az ön számára.

Fontos hangsúlyozni, hogy az állapotfelmérés a kezelések előtt nem csak azért szükséges, hogy pontosabb diagnózist állítsunk fel, hanem azért is, hogy megfelelően alkalmazkodhassunk az ön egyéni igényeihez és korlátaihoz. Ezáltal biztosítjuk, hogy a kezelési tervünk a lehető legjobban megfeleljen az ön egészségügyi állapotának és céljainak.

Bízunk benne, hogy az állapotfelmérésünk során megszerzett információk birtokában a legmegfelőbb kezelési programot tudjuk összeállítani.

Csapatunk Áraink Kapcsolat