+36 (20) 421 4247 Hívjon most! 2045 Törökbálint Honfoglalás utca 17. info@spinefix.hu
H - P 08:00 - 20:00, SZ-V 09:00 - 13:00

Csapatunk

Magasan képzett szakértői csapattal várunk!

Dr Boha Katalin - SpineFix Neurológus és pszichiáter szakorvos

Dr. Boha Katalin

Neurológus és pszichiáter szakorvos

Több, mint 35 éve foglalkozom olyan problémákkal, amik elsősorban a neurológia és psychiátria határterülete, mint például a fejfájások, szédüléses panaszok és rosszullétek, zsibbadások, derék és nyakfájások, alvászavar és a szorongásos zavarok.

Mindezek gyógyításában a nyugati és a természetes gyógymódok ötvözését próbálom alkalmazni, nagy hangsúlyt fektetve az életmód-terápiákra.

Ha Ön is szeretné egészségesebben élvezni a mindennapokat, akkor várjuk szeretettel!

Simon-Kiss Krisztina

Simon-Kiss Krisztina

Szakápoló
Vargyas Fanni - Gyógytornász

Vargyas Fanni

Gyógytornász

Petróczy Krisztina - Gyógytornász

Petróczy Krisztina

Szakápoló

Vigh Dóra - Gyógytornász

Vigh Dóra

Gyógytornász

Vigh Dóra vagyok, 2021-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg Gyógytornász diplomámat. Az Egyetem elvégzése óta folyamatosan képzem magam, annak érdekében, hogy az elsajátított terápiás módszerek segítségével komplex kezelést nyújthassak a hozzám forduló páciensek számára.

Fontosnak tartom a pontos és részletes betegvizsgálatot, ami segítségével a fájdalom valódi okát tárhatjuk fel.

Specializáció:
– gerinctorna, gerinctréning
– tartáskorrekció
– kismamatorna, szülés utáni rehabilitáció
– sportrehabilitáció, sportsérülések terápiája, sportspecifikus tréningek

Moldován Edit Diána - Gyógymasszőr

Moldován Edit Diána

Gyógymasszőr

Üdvözlöm, Moldovan Diana vagyok, a SpineFix gyógymasszőre. 5 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Szakképzett gyógymasszőrként, a legrangosabb helyeken sajátítottam el szakmai tudásomat. Azért választottam a hivatásomat, hogy az embereken segítsek. Számomra a masszázs szerelem. Egyszerre gyógyítás és művészet, a testi és lelki harmónia elérésnek eszköze, ha Ön is szeretne egészségesebben élni, akkor várjuk szerettel.

Simon Tamás - SpineFix masszőr

Simon Tamás

Masszőr <simontamas@spinefix.hu>

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam magam! Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot szereztem a masszázs terén, és büszke vagyok arra, hogy ma már a SpineFix masszőr csapatának tagjaként dolgozhatok. Az életem során mindig is az aktív életmód és a testmozgás szeretete vezérelt, és ennek köszönhetően hamar rájöttem, hogy a masszázs nem csak a pihenésre és kikapcsolódásra szolgál, hanem nagyban hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez és az állóképesség javításához.

A SpineFix-nek köszönhetően lehetőségem van arra, hogy a legmodernebb technikákat és eszközöket használva segítsek az embereknek megelőzni vagy kezelni a különböző izom- és ízületi problémáikat. Az általam alkalmazott masszázs technikák között szerepel a svéd, mélyszöveti és a masszázspisztolyos masszázs, amelyek mindegyike különböző célokat szolgál, de közös bennük, hogy a test fizikai és mentális egészségének javítására irányulnak.

Ha Ön is szeretné kipróbálni a masszázs jótékony hatását, akkor szeretettel várom Önt is az egyik SpineFix masszőr kezelőasztalánál. Az általam nyújtott masszázs élmény teljesen testre szabható az Ön egyéni igényeinek megfelelően, és garantáltan segít javítani az életminőségén és csökkenteni a fájdalmait. Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!